Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 2 şeker, troit ve alzeimer hastası, safra kesesi ameliyatı nedeniyle malulen..?

ggggonca

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ,

Ben şunu sormak istiyorum annem 47 doğumlu yani 66 yaşında , 2008 ekim den giriş yapılacak (aslında şubat 2007 yapılması gerekiyordu ama açılmamış bağkur u 1,5 senesi yandı) , tip 2 şeker , troit ve alzeimer hastası, safra kesesi ameliyatı oldu , annem ev hanımı , hiç bir güvencesi yok , babam ssk emeklisi , babamın üzerinden ssk da kayıtlı.

Acaba 2008 ekimden bugüne kadar bağkur borcunu ödeyip kapatsak , emeklilik için başvursak malulen hemen emekli olabilir mi ?

bana yardımcı olacak şekilde bir fikir verebilir misiniz?

maluliyet cetveli'Ni inceleyebilirsiniz. Ancak özellikle ileri derecede alzheimer söz konusu değilse, malulen emeklilik hakkı kazanamaz.

Not: Malulen emeklilik için (ilk sigortalı olunan tarih +) 10 yıllık sigortalılık süresi ve en az 1800 gün prim lazım.

Üst Alt