Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Total Kalça Protezinde yüzde kaç oran alırım?

özlem12

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar,

Ben çift taraflı total kalça protezi ameliyatı olum, hatta son ameliyatımı 1 hafta önce oldum tedavi sürecindeyim ve yatıyorum, 657'ye tabi devlet memuruyum,operasyonu özel hastanede olduğumdan dolayı doktorum raporu kendisinin veremeyeceğini il sağlık müdürlüğünden alabileceğimi söyledi, peki ben %'de (yüzde) kaç rapor alabilirim? bu rapor bana erken emeklilikte ya da vergi indiriminde etki eder mi? Başka başka haklarım var mı?

Cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum

Kalça protezi için alınabilecek oranlar:

Tablo 3.33.a- Pelvis ve femur kırığı ile kalça artroplastisine bağlı özürlülük. Total kalça replasmanı; unipolar (Tek taraflı) veya bipolar (çift taraflı) endoprotez (Diz protezi) içerir:

İyi sonuç, 85-100 puan:Tek taraflı:% 19 - Çift taraflı:% 37
Orta sonuç, 50-84 puan:Tek taraflı:% 25 - Çift taraflı:% 50
Kötü sonuç, 50 puandan az:Tek taraflı:% 38 - Çift taraflı:% 75

Ek Bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

Raporunuzu alınca sonucu bizimle paylaşın lütfen..

Tabi ki de paylaşacağım hangi aşamalardan geçtiğimi neler yaşadığımı yazacağım buraya.

özlem1;

geçmiş olsun
rapor için alsancak devlet hastanesine gidin 1 günde raporunuzu alıyorsunuz, hem oran olarak bonkör bir hastanedir, 2011 yılında alsancak devlet hastanesinden çift kalça protezine % 54 almıştım,
rapora müracat ederken hangi haklardan faydalanmak istiyorsan hepsini işaretle, sana matbu bir dilekçe verecekler orada hepsini işaretle, ötv indirimli araç ve H sınıfı ehliyetide işaretle , raporu aldıktan sonra vergi indiriminden faydalanmak istersen konak taki vergi dairesi başkanlığına müracat et onlar ankaraya gönderecekler, benim raporum gitti ve aynı oran onaylandı geldi,

Üst Alt