Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüberküloz hastalığından dolayı olduğum bağırsak ameliyatlarına % kaç rapor verilir?

Kıyak06

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İyi günler. Bağırsak Tüberküloz yani verem teşhisinden dolayı iki ameliyat geçirdim. Geçirdiğim operasyonların birinin engel oranını yeni yönetmelikte bula bildim ama diğerlerini bulamıyorum. Sizce rapor almak istersem yüzde 40 I geçer mi?
Ameliyat
Sağ hemikolektomi , batın içi apse drenajı , ileotransvers anastomoz , plarik exclusion , duedonum tamiri , gastrojejunostomi ameliyatı

Yönetmelikte sadece jejunostomi bulabildim.

İyi günler arkadaşlar. Ben peritonit tüberküloz hastalığından ve ilerlemesinden dolayı 2 ameliyat geçirdim. İlkinden kalın bağırsağımın 14 cm civarı alındı ( sağ hemikolektomi) ikincisinde tüberküloz mide çıkışını patlattığı için mide çıkışı ince bağısağa ağırlaştırılmış. ( gastrojejunostomi ve duedonum tamiri ameliyatı) 6 ay tüberküloz ilacı içtim. Bu ameliyatlar için engelli raporuna başvuru yqptım. Yüzde 40 geçme ihtimali varmıdır acaba?

Bu ameliyatlardan hiç puan alan yok mu?

Üst Alt