Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tümör, işitme ve görme kaybı için hangi oranda rapor verilir?

FALEZ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb ben 2004 yılında sağ beyincik yanı işitme sinirlerim üstünde oluşan 2-3mm civarında iyi huylu bir tümör için gamma knıfe ile ışın tedavisi gördüm.Tümör kaybolmadı 2 mm civarında mevcudiyetini koruyor.Sol kulağımda %70 oranında işitme kaybı var.Aynı zamanda gözlerimde nistagmus +5 astigmata dayalı görme bozukluğum var Engelli raporu alabılırmıyım?

tek kulak tamamen kaybı oluşsa bile%40 üzeri vermezler. Göz konusunda emin değilim ama olabilir...

tümör ve görme sorunumda birleştiğinde olmuyormu peki?

Heyete girip denemek lazım: bilmiyorum doktor değilim sonuçta.
Varsa diğer sorunları da mutlaka eklettir. Balthazard formülü ile çözerler...

FALEZ Malesef ki tümör için herhangi bir oran yok.

Benim vücudumdaki tümörlerin sayısını ben bile bilemiyorum o kadar çok yani :)
5 kez de ameliyat oldum ve yaklaşık 15 tane tümörüm var ama herhangi bir el kol vs kısıtlığı olmadığı için bir oran yok.
NF Tip 2 Hastasıyım denge problemim var.
Göz pınarlarım kuru yaş gelmiyor.
İşitme engelliyim sadece onun için oran verildi iki kulak da duymuyor. Sonuç % 52

Siz de tümör için oran alamazsınız. Kulaktan ve gözden belirli bir oran alırsınız.

Üst Alt