Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ülserit kolit rahatsızlığımdan oran alabilir miyim?

deryamehel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ülserit kolit teshisim 6 ay once konuldu pankolit ülsaratif kolit orta şiddetde akitf durumda rapaor alalbirmiyim ve nasıl alabilirim yardım olursanız sevinirim

6 ay önce teşhis konduğundan alabilirmiyim zaman la alakası varmı diye sormustum

ben zaten 9 yıldır bi kurumda calsıyorum genede işkura gitmeme gerek varmı birde devamlı gittiğim arastırma hastanesi ve oranın gözetimi altında olduğum dahiliye doktorum var.

mesajlarıma cvp verdiğiniz için cok teşekkür ederim :)

İşyerinizin sevkiyle gidebilirsiniz.. Sevkli gitmek demek rapor parasından yırtmak demek..:)

cok teşekkür ederim ama muhasebedenmi yoksa işyeri hekimindenmi alacam yada ilk önce doktorlamı konusım rapor işi olurmu olmazmı

Size orta şiddette Ülserit kolit teşhisi konduysa, sakatlık oranı cetveli'ne göre % 50 rapor alma hakkınız var zaten.. Siz doktorunuzla konuşun yinede, yönlendirir sizi..

Üst Alt