Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite hastahanesiden sağlık kurulu raporu almak?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Acil yardıma ihtiyacım var..Mart ayında babamızı kaybettik.annem v ben dul v yetim aylığı için başvurduk.benim 2010 da ilçe devlet hast.den aldığım %92 v ağır engeli v sürekli ibarasi bulunan raporumla SGK a başvurmuştum.SGK u raporumu yeterli görmeyip Üniversite veya araştırma-eğitim hast.den anemnez muayene,kas gücü v mobilize durumumu belirtenn yeni 1 rapor almam için 1 yazı gönderdi..bu yazıyla kayıtlı hast.sı olduğum ÇAPA TIP FAK. ne 1 yakınım ön bilgi almak için başvurdu.Yakınım Çapadaki görevliye, verilecek sağlık kurulu raporunda, ileride ÖTV siz araç almak hakkından yararlanmak için gerekli olan özürlülük yüzdesinin v ağır engelli ibaresinin yazılıp yazılmayacağını sormuş.GÖREVLİ özürlülük yüzdesi v özürlülük durumunu kendi verecekleri raporda bulunmayacağını SGK nun göndereceği evrakta belirtileceğini söylemiş...Bu ne derece doğru? Prosedür bu şekilde mi işliyor? görevlinin dediği doğru mudur yoksa yapmamız gereken başka 1 şeyler var mı?

1 de 2022 alıyordum.yetim aylığı bağlanınca 2022 otomatikman kesilecektir.Haziran da yatan 2022 i çekmedim..Yetim aylığının bağlanması sanırım 1-1,5 ay sürer diye düşünüyorum.2022 i çekmem 1 sorun yaratır mı? sonradan yersiz ödeme bahanesiyle geri istemeleri söz konusu olur mu?​

Üst Alt