Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için aldığım raporun oranı aynen onaylanır mı?

Konular
9
Reaksiyonlar
4
Merhaba,
Ben 2020 Eylül ayında sağlık kurulundan engelli raporu aldım.Raporum süresiz ve oranı %80
Hastalıklar aşağıda olduğu gibi
ENDOKRINOLOJI VE METABOLIZMA HASTALIKLARI Morbid obezite. Boy:177 kilo:159 BKI: 50,75.% 30
İÇ HASTALIKLARI Hipertansiyon(oran kardiyoloji tarafından verildi) Hiperlipidemi. %10
KARDIYOLOJI
KAG (+) Stent (+) EKG: normal sinüs ritmi. EKO: ef: %35,apikal segmentler hipokinetik,sol ventrikül hipertrofisi . Hipertansiyon klas 2 (%20), Koroner arter hastalığı klas 3 (%50), Kalp Yetmezliği klas 1 (%10). %64
FIZIKSEL TIP VE REHABILITASYON Gonartroz tanılı hasta .Tablo 3.4' e göre uyumludur. % 8
KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI Bilateral SNİK. Odyo: Sol28/24db, Sağ 30/25db. %4

Ben bu hafta vergi indirimine başvuracağım.Merak ettiğim rapordaki oranda oynama yaparlar mı ? Raporum e rapor ve tüm gerekçeler raporda yazılı.

Üst Alt