Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi raporum (%60) ÖTV için geçerli olur mu?

asi_45

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
%40 olan raporumu vergi indirimi icin gonderdigimde %37 olark geri dondu ve itiraz ederek tekrar basvuru yaptım ve %45 alarak tekrar gonderdim bu seferde %38 ile geri geldi (bu sadece sağ üst ekstremitede olan hareket kaybi raporun derecesi) daha sonra bunada itiraz ettim ve tekrar heyete ciktim bu sefer en son gelen %38 ortopedik rapporun ustune birde %35 sag kulaktan duyma kaybi orabi eklendi ve toplamda %60 rapor aldım ve tekrar gonderdim Ankaradan olduğu gibi yani %60 ile vergi indirimi aldim.Otv siz arac alimi tek hastaliktan mi raporun olmasu gerekli.. Bu kosullarda otvsiz arac aliminda nasıl bir durum meydana cikar
Teşekkürler

asi_45

Rapor oranının hiç bir önemi yok. Önemli olan şey manuel vitesli bir aracı özel donanım olmadan kullanıp kullanamayacağınızdır.

Üst Alt