Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim onaylandı. Emeklilik süreci nasıl işleyecek?

Fifaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ,

30.05.2018 İtibariyle Ankarayı aradım ve yüzde 44 olan engelli raporumun onaylandığını ve evraklarımın 15 güne istanbula geleceğini söyledi , şu an aktif olarak çalışıyorum 20 yıllık sigortalı ve 6000 güne yakın günüm ödenmiş durumda hayırlısı ile emekli olacağım , sizlerden ricam tecrübe edinen arkadaşların bu süreç hakkında deneyimlerini ve bilgilerini paylaşması , ne yapmam gerekiyor ? Beklemeli miyim ?

öncelikle hayırlı olsun peki raporda her hangi bir düşüş varmı,
birdeneden 6000 günü beklediniz ?

yaylacı 60 Teşekkürler , yüzde 44 olarak onaylanmış herhangi bir düşüş yok , 6000 günü beklemedim aslında rahatsızlığım sonradan olduğu için geç başvuru yaptım

@Fifaz

öncelikle emeklilik kriterleri karşılıyorsanız ki karşılıyorsunuz; vergi indirimi firmanıza tebliğ edilince (45 günü bulabilir) sgk ya gidip emekli olur yazısı alıp firmaya vermeniz gerekir ki tazminat almanız için 14. maddeden çıkış göstersinler.([FONT='inherit']14- Emeklilik için yaş dışında diğer şartların tamamlanması)
sonrasında çıkışınızı alıp vergi indirimi yazınız ve raporunuzla sgk ya gidip emeklilik için başvurabilirsiniz.[/FONT]

Slm hayırlı olsun hastane raporu surelimi ankara surelimi suresizmi onaylamış

Üst Alt