Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi İndirimli rapor mu yoksa Ötv indirmimli rapor mu?

velis

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Öncelikle tüm arkadaşlarıma sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Değerli dostlarım,kıymetli görüş ve önerilerinizi bekliyorum

2 Şubat 2015 günü Ötv İndirimi için rapor almaya gittiğim Devlet Hastanesi
2007 de vermiş olduğu % 42 olan oranımı % 4'e düşürdü, oranını öğrendiğim için raporu almadım elime

Raporun Açıklama bölümünde ;
- Sol Alt eksremitede hareket kısıtlığı olduğundan
- H sınıfı sürücü belgesi alabilir
- Otomatik vitesli araç kullanabilir
- Özürlü kimlik kartı alabilir yazıyor
( Yalnız rapor oranım % 4 ) ben bu raporla ötv indiriminden yararlanabilirmiyim
Birde önceki raporumla ( % 42 olan ) vergi indiriminden yararlanıyorum memurum ve erken emekli olma ihtimalim var acaba bu hakkım ölür mü ?
Sizce önceki raporumun yanmaması için yeni raporu kullanmasam bir sıkıntı olur mu ayrıntılı cevaplarınız bekler mutlu ve güzel günler dilerim.

%90 ve altı sol alt ekstremite hareket kısıtlığı olanlar ÖTV.siz araç alabilir diyor Genelgede....

Yani %1 ile %89 arası olacak sekilde diye yorumlanmış: Dolayısıyla ÖTV.siz araç ALABİLİRSİNİZ...

Erken emeklilik için ön şart en az %40 işgücü kaybı olması gerek. Diyor genelge.. Sizde %4 olarak onaylandığı için erken emekli olamazsınız. O rapor elinize geçtiğinde bulunduğunuz ilde İL SAĞLIK Müdürlüğüne itiraz edebilirsiniz. HAstaneye yada vergi dairesine değil, İl Sağlık Müdürlüğüne itiraz ediniz..

Üst Alt