Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilen %58 oranındaki raporum onanır mı? Eski raporun yerine geçer mi?

ahmetacar_45

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba benim rapor var % 45 2006 da aldım sürekli.raporumu yeniletmek istiyom h ehliyeti için rapora başvurdum muayene ettiler daha heyete girmedim oranları hesapladılar %58 gibi çıktı heyette de bu oranı verirler mi bi de bu rapor eski rapor yerine geçer mi bilgilendirirseniz çok sevinirim

ahmet
tekrar heyete sadece H sınıfı ehliyet almak içinmi girmiştiniz, başka nedeni varmıydı.engeliniz ne, eski rapor yerine geçermi derken, zaten en son aldığınız rapor geçerlidir.

ortopedi evet h ehliyeti için başvurdum durumumu bildirir raporu da işaretledim ortopedi doktoru h ehliyeti alabilir özel tertibatlı araç alabilir yazdı raporda fizik tedavi doktoru da baya oran verdi hesaplattım % 58 çıktı ben raporumu güncellemek istiyorum vergi indirimi için başvurdum kabul etmediler eski dediler

tamam bu alacağınız raporla vergi indirimine müracat edebilirsin, ama raporunun aslını hiç bir yere verme , noterden suretini çıkart onu gönder.

aynı oranı verirler herhalde değil mi çok teşekkür ederim

ben ehliyet için rapor almak istedim % 58 gibi oran çıkıyo raporda sonradan durum bildirir raporunu da işaretledim acaba oran değişir mi

Üst Alt