Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilen düşük oranlı rapora nasıl itiraz etmeliyim?

sevmek_kim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleyküm
2003 yılında Samsun devlet hastahanesinden sol kalça da kas iskeletinde kalıcı olarak %40 raporu aldım.
Simdi ise Sosyal haklarimdan yararlanmak istedim. Evrağı kaybettiğim için Aldığım hastaneye evrak için başvurdum. imha ettiklerini söylediler. O zaman aldığım %40 evrak ile İŞKUR'a kayıt olmustum. Hâlâ ekranlarda bu görünmekte.

Geçen hafta Çatalca ilyas çokay hastaanesinden Rapor icin basvurdum %24 verdiler. Ben bu durumda ne yapmam gerekir itiraz hakkım varmıdır. Ic hastalik ve sinir sistemleri pisikoloji göz gibi konularda da hic onemsemeden bakmadan saglamdir. Yazdılar. Bu konuda yardim ıstiyorum.

sevmek_kim , Anladığım kadar ilk raporu kaybettiniz ve yeni rapor çaıkarttınız,keşke sorup soruşturmadan böyle bir şey yapmasaydın,Bu durumda son alınan rapor güncel olacağı için,Yeni rapor almak için ya en az 1 yıl bekleyeceksiniz yada il sağlık müdürlüğüne itiraz edip tekrar heyete gireceksin,ilk raporla itiraz sonucu alınan rapor %deleri farklı çıkarsa Bu sefer hakem hastaneye gidersin son kararı hakem hastane koyar.Hakem hastanenin kararını gerek duyarsa anca mahkeme bozar...

Üst Alt