Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vodafone engellilere yönelik kampanya düzenlemiş

@xertanx
hocam engelli raporumu işletemedim vodafoneda..biz yapamıyoruz diyorlar bizim ksabada.. sizin yapabilme durumu varmı acaba?

yanımda uygulamasında öyle bir yer bulamadım hocam..

@omreg,

Vodafone çağrı merkezi ve birçok bayii ile görüştüm, kesin ve net bilgidir, sosyal destek indirimi (%25) sadece bayiden yapılır.

Vodafone'un internete özel başlattığı yeni kampanya ile engelli indirimi birleşince fiyat çok uygun bir seviyeye geliyor.

🔹 20 GB İnternet (Çarkla birlikte 30-40 GB oluyor)
🔹 1000 DK + 250 SMS
🔹 Fiyat: 299.99 TL

⚠️ Dikkat: Bu fiyat sadece internet başvurularında geçerlidir, Vodafone bayileri bu paketi tanımlayamıyor.

🛠 Nasıl Yapılır?
Önce aşağıdaki linkten internet üzerinden başvurunuzu tamamlayın. Hat adresinize geldikten sonra engelli raporunuzu ibraz ederek indirimli fiyattan yararlanın.

👇 Başvuru Linki:
❓ Yapamayan veya sormak istediği olan kardeşlerim bana WhatsApp'tan ulaşabilir, yardımcı olurum:

📞 WhatsApp: 0551 029 09 96

İndirimli paketim 15 ağustosta son buluyor. Yeni pakete ne zaman geçmemi önerirsiniz. 10 gb paketi şu an 295 TL. Temmuzda zam gelir mi ?

Türk telekom'da EGM tarifem var geçen hafta yeniledim 40 GB internet 2000 dakika konuşma 1000 SMS engelli indirimi dahil 303 TL tüm vergiler ile birlikte

Üst Alt