Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yalvaç'ta Engelli Memur Adaylarına Danışmanlık Hizmeti

gsli

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
[FONT=arial]Bu yıl nisan ayında gerçekleştirilen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarına göre yapılacak olan tercih işlemleri 27 Ağustos - 5 Eylül 2014 tarihleri arasında ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden alinacaktır.

[/FONT]
[FONT=arial]DPB'nin yamladığı verilere göre; Ortaogretim 1428, Önlisans 1009, Lisans 1480, İlköğretim/ilkokul/ortaokul 129, ilköğretim/ortaokul 105 olmak üzere toplam 4151 engelli memur istihdam edilecektir.

[/FONT]
Söz konusu tercih işlemleri için 27 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında Yalvaç Anadolu Özürlüleri Yardımlaşma Dayanışma ve İletişim Derneği büromuzda rehberlik ve danışmanlık hizmeti verilecektir. Yararlanmak isteyen engelli vatandaşlarımız dernek buromuzu ziyaret edebilir.

Adres: Pazaraşağı mahallesi Turgut Özal Bulvarı (Sebze pazarı karşısı)

İlimdar Boztaş : [FONT=Helvetica]tercihleri yapmakta zorlanacak olan bilgisayar olanağı bulunmayan arkadaşlarımız Etimesgut kaymakamı ile görüştük Etimesgut halkeğitim ve Eryaman halk eğitimlerinden tercihlerinizi yapabilirsiniz.[/FONT]

valla tebrikler. karşılık beklemeden insanlara yardımcı olmak çok güzel. buradan mesajla da destek verecek misiniz?

Üst Alt