arkadaşlar istanbul için yazıyorum bana yine mail geldi başbakanlık kartıyla binebilirsiniz diye ben yine 153 ü aradım onlar binemezsin dediler bende ieet gen müd bu işlere bakan müdürle konuştum mail numaralarını istedi ve dediki haklısınız binebilirsiniz sizi aratacağım dedi saatler sonra bir bayan o müdürün yardımcısıymış bana bir sürü bahane üretti bahaneye bakın aile ve sosyal politikalar bakanlığının kartı güya fotokopisi çekilip karton üstüne yapıştırılabiliyormuş şöför bu kartın mührünün gerçekmi sahtemi olduğunu anlayamazmış oyüzden ieett engelli kartı almadan binemezmişiz, dedim ama müdür bana bu bahaneleri söylemedi ,hanfendi güya bizleri düşündüklerinden böyle uygulamaya karar vermişler istersenizde valiliğe şikayet edebilirsiniz diyor tabi onlarda biliyor valiliğe şikayet etsek bana ileri sundukları bahaneyi valiliğe sunacaklar şikayetimizden bir şey çıkmayacak anlaşılan başbakanlık kartı veya aile sos pol bakanlığının kartıyla binmek hikaye istanbul için hikaye olmuş hani bazı arkadaşilar vardı bazılarını doyumsuzlukla itham edip bu iş belediyelerin alt yapısıyla ilgili diyordu yok kardeşim alt yapı üst yapıyla alakası yok güya sahteciliğn önüne geçmekmiş işin aslı, ha unutmadan dedim bu kartların madem kopyasını yapabiliyorlar ozaman engelli turuncu kartının sahtesini yapamazlarmı el cevap hayır o kartlar çipli