Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni ehliyet için sağlık raporu alırken istenen muayene ücreti..?

Konular
16
Reaksiyonlar
1
Ehliyetimi yenilemek için aile hekimliğine başvurdum. Doktor KBB muayenesi gerekir raporu verdi ve bana herhangi bir hastahaneden KBB muayenesi olabileceğimi söyledi. Benim %42 işitme engelli kartım var, hastahaneden 50 tl vergi ödemesi yapmam gerektiği söylendi. :confused: Engelliler için de böyle bir prosedür var mı gerçekten ? Benim zaten önceden işitme engelli raporum var. Tekrar muayene gerekir mi ki ?

Son düzenleme:
Devletin yanlış uygulamalarından birisi maalesef. Oysaki özürlü kartımda geçerlilik tarihi sürekli yazmasına rağmen neden resmi kurumlar devamlı bir muayene şartı koşuyorlar ? Neden engelli kartını aldığım sağlık raporlarını referans almıyorlar ?

Askerlik için iki farklı kurumdan 4 farklı odyometrist teşhis koydu. (GATA - Etimesgut) Askerlik için elverişli değildir raporum var artı engelli kartı alırken almış olduğum sağlık raporum var. Neden bizden sürekli para koparmaya çalışıyor bu devlet ? 50 TL Muayene ücreti hangi hizmete karşılık ?

Üst Alt