Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni ehliyetler 10 yılda mı 5 yılda mı değişecek?

Bervan

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yeni ehliyetler 10 yıl süre ilemi yoksa 5 hıl sureylemi değişecek bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirmi

Bervan said kardeşim en fazla süre 5 yıl. 103. 05 yada 02 bunlar yılıdır. Ben il sağlıkta sordum en fazla süre 5 yıl dediler ayrıca trafik şubede aynısını söyledi 5 yıl süre dolmadan ehliyetini yenile yoksa ehliyetsiz araç kullanıyor gibi işlem yapılır dedi. Ayrıca internetten bulabilirsin engelli araç kodları yazarsan. Selamlar

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Yeni ehliyetler 10 yıl geçerli.
[FONT=Roboto]M, A1, A2, A, B1, B, BE, F ve G sınıfı sürücü belgeleri 10 yıl;
C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D ve DE sınıfı sürücü belgeleri ise 5 yıl geçerli olacak.[/FONT]

Kutluk kardeşim doğru söylüyur ilsağlıkta kodlu raporumu aldım 103.05 yani beş yılda bir değişecekmiş

H sınıfı ehliyeti olanlar ne yapacak?

H sınıfı ehliyet değiştirme preseduru nedir tam olarak ?

musty35

Eğer araç manuel vitesli araç kullanımı için özel donanıma ihtiyaç duyuluyorsa: uzman hekim -> il sağlık komisyonu -> emniyet

Eğer araç kullanmada hiç bir kısıtlılık yoksa: uzman hekim -> emniyet

Üst Alt