Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından gelen otomobil 10 yıl suresi doldu ama gümrük muafiyet kalkmadı!?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
arkadaşlar
-2009 yılı mayıs ayında yurt dışından adıma tescilli bir otomobil getirdim arac ruhsat tescil tarihinden itibaren 10 yıl doldu
-araç geldiginde tum evrakları gümrük onayladı problem yoktu aradan 5 yıl geçtikten sonra gümrük müd aracın almanyada kesilen faturasının sahte oldugu iddiasıyla savcılıga suç duyurusunda bulundu ve savcılık konu hakkında dava açtı
- dava 5 yıldır suruyor
- makeme beraat verdi
-sonra gümrük müdürlüğü yargıtaya itiraz etti gümrük müşavirinin beraat kararını bu mahkeme veremez üst mahkeme yetkilidir dedi yargıtay dosyayı agır cezaya gönderdi şuanda mahleme devam ediyor dahada uzunca devam eder
-bu mahkeme bitmeden gümrük müd araç üzerinde ki şerhini kaldırmazmı ben aracı mahkeme bitmeden satamazmıyım
-satmak istesem nasıl bir yol izlemem lazım
-mahleme devam etse bile zaman açısından gümrük müdürlüğünün arac uzerinde şerhi kalkması gerekmezmi

aracı satmak istiyorum ne yapmalıyım ?

Mahkeme devam ettiği için aracı satamazsınız, çok merak ettim nedir bu aracın marka modeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt