Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

yazdığım bir yazıdaki yanlışlık :)

@Dilhun, Daim olsun canım. 😊

Benimde aklıma bugün bakkal işin çıraklık yaptığım zamanda olan anım aklıma geldi. O zaman Koklear İmplant yoktu, iki tane işitme vardı ve iyi anlamıyordum. Servis topluyorum, Filiz teyzeye geldim. Muhtemelen vefat etmiştir; vefat etmişse Allah rahmet eylesin, sağ ise sağlıklı ömürler. -Emrah, salatalık istiyorum. diyormuş, anlamıyorum. En sonunda:
- Hıyar istiyorum lan. dedi. Anladım o zaman. 😁😁😁🙈

Arkadaşla futbol hakkında konuşurken, Bayern Münih yerine, Bayern Münir yazmam. 😁🙈⚽️ Sanki Münir Özkul'u yazıyorsun deli. 😁😁😁🙈

Delinin birinin ağacın altında uyuyup, kök salması, kendini klonlattı. 😁😁😁🙈

İlacı içeceğim; poşete uzandım, ilaç diye ilacın boş kutusunu koymuşum. :D Klasik Balık burcusun Emrah hoca.... :D

@EMRAHBV, yalnız sana sır vermeyeceğim bi daha 🤣 parkta uyuduğumu ilan verdin burda herkese 🤣🤣

Neyse etiket yapmamissin Allahtan🤣😂

Bisey olmaz yabancı degiller formdan Sir cikmaz🤣🤣🤣

@EMRAHBV

Uykuculuk genetiğimden geliyormuş dedem eşeğin uzerinde uyumuş 🤣🤣🤣

Öğrenci hakkında duygularımı yazacakmışım, anı olarak saklayacaklarmış. İyi hadi kırmayalım dedik de mübarek, kızların hepsi defter getirmiş. Cuma gününe erteledim artık yapay zekadan kopya çekerim :)

Bir takipçimin evvelce yazdığı, "3 aylık aşk için 2 tane roman ve tarihi finali bıraktın. Bir daha çift taraflı bir aşk olursa, garanti ansiklopedi yazarsın." :D :D Tövbe tövbe. :D

Ulan Emrah, diyetisyenine bile 1992 Monaco'yu seyrettirdin; bu gidişle İstanbul'da izlemeyen adam kalmayacak. 😁😁😁🙈🏎🏁🏆

Kamyoncunun malzemeyi bağlayarak emniyetli taşınmasını sağlayan SPANZETE; "Şanzet" demesi.

Parkeden sola kayan bowling topunun tam çıkacağı sırada sekip labutu devirmesi :)

Annemin telefon konuşması, öyle bir anlattı ki beni, sanırsın efsaneyim. :D

İş arkadaşıma ettiğim iltifat, hafta sonu enerjisini aldı. Benim gibi kankilerinin olması avantaj. 😁🥰

Üst Alt