Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

Numune odasındayım, telefon şarjda, arada kontrol ediyorum; aşağıdan iş geldiyse ineyim diye, sandalyeye oturdum. Umut da numune arıyormuş, o da kalabalık beni göremiyor. Birden numuneleri aralamasıyla beni görüp çığlık atması bir oldu. Sanki hortlak görmüş gibi. 😁😁😁😁

@OğuzHan112

1 haftadır Paula Hanım'ın bütün ailesinin, yakınlarının ve dostlarının İspanya'da beni konuşması. :D

Kişiye atılacak bir mesajın Whatsapp grubuna gönderilmesi :)

İş yerinde çalışırken yanlışlıkla bilgisayarımı kapatmam, tam komedi. 😁😁😁😁😁🙈

İş arkadaşım Kenya'lı, hep birbirimize takılıyoruz. :D Gene denk geldik, gülümsedi.
-İyi misin?
Ses yok.
-İyi misin?
Ses yok, anlamıyor.
-Good.
-Haahhaaa :D dedi ve baş parmağını sallayıp "çak" yaptı. :D :D :D
Onunla anlaşmak çok eğlenceli. :D

Arkadaşımla telefonda konuşurken arkadaşımın yanına dev çekirgenin gelmesi 😂 artık bugün terasa çıkamayacak ,😂

MG-20260803-WA0003.jpg

İş yerinde kahve yapıyorum; karton bardak almaya gittim, bir arkadaşta kendi kahvesi için bardak çıkarmış, dışarı çıkmış. Yanlışlıkla kendi çıkardıklarım yerine onun bardağına kahveyi döktüm. :D Sonra çaktırmadan bardakları takas ettim. :D

Kan verelim kontrol etsinler diye düşündük, kolesterol yüksek çıkmış doktora bir görün dediler. Sekreter kocaman kağıt çıkardı ne yazacak acaba sorularıyla boğuşurken bölümün adını ve 182 yazıp kağıdı verdi. Kadına bu mu yani bakışı attım :)

Takipçimin, Monaco savunması story'sine dönüşü. 😁😁😁🥰🇧🇷🏎🏆🏁👏💪 Nasılmış ama izlerken titrediniz. 😁😁
EYynso.jpg

Bilgisayar şifremi yanlışlıkla SennaMansell yazmam. :D Monaco savunması iyice bana işlemiş. :D

Üst Alt