Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oyun oynamak, müzik dinlemek psikiyatri hastalarına iyi geliyor mu?

İyi geliyor. Gereksiz olumsuz düşünceyi bir sürede olsa engelliyor. Faydası kişiden kişiye göre değişir.

Ben hep aynı filmi izliyorum. Nedendir bilmiyorum. Netflix, Amazon Prime aboneliklerim var ama bu sorunu çözemedim.

@Ahmet T, Zula da en fazla 7 kill alırsın.Silahların parçalarını geliştirip el bombası yeteneğini yükselt.Mouse u değiştirip hareket hızını yükseltebilirsin ama herkes awp i falan normal hızında kullanıyor sekmiyormuş öyle.

EBPKQT.jpg

Çok eski bir oyun ama belki bilen vardır

@Ahmet T, Grand Theft Auto tarzında bir oyun. Hani bizde de yakın zamanda oldu. ABD'de okulu basıp silahla katliam çıkartan psikopatlar gibi. Kuş bakışı arazide etrafına saldırıyorsun.

Peki ne oynuyorsun ? Tavsiye edeceğin aksiyon tarzında oyunlar var mı ?

Play Station da kuzenimle futbol oyunu oynadık eskiden hep yenilirdim belki de o yüzden soğudum bu oyun işinden .:rolleyes:
Play Station kuzenimindi zaten ben alışmışım mahalle arasında taştan kalede maç yapmaya iyide oynardım oyun sarmadı.

@sokr@t, :giggle: Tahminimce yakın yaşlarda sayılırız .Benim çocukluğum ateri salonlarında geçti Çok güzel zamanlardı

Süper Mario a vardı o da süperdi !🙂Eskiden çok oynardım onu belki hala vardır .🎮Futbolda genelde yenilirdim neden bilmiyorum.:unsure:
@Descartes, televizyonda da Hugo vardı hatırlar mısın ? Çocuğun biri elenince sunucuya küfürü bastı Hugo yayından kaldırıldı .😁

Son düzenleme:
@sokr@t, :giggle: Aynen Süper Mario da güzel bir oyundu. Belki hala vardır ama şimdiki PC'lerde çalışmayabilir.

:D Hugo'yu da bilirim. Hangi kanal olduğunu hatırlamıyorum ama canlı yayında oynatırlardı

Son düzenleme:
@Ahmet T, 😊 Piyasaya çıksın da bakarız. Elimdeki LapTop oldukça eski . Intel İ5 işlemci 8 GB RAM var. Bu haliyle GTA'yı kaldirmayabilir.

bende de i5 var ram 16 gb ekran kartı vram 8 256 bit
Zula oyna gemi de

Son düzenleme:
Üst Alt