Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun oynamak, müzik dinlemek psikiyatri hastalarına iyi geliyor mu?
@Ahmet T, Zula da en fazla 7 kill alırsın.Silahların parçalarını geliştirip el bombası yeteneğini yükselt.Mouse u değiştirip hareket hızını yükseltebilirsin ama herkes awp i falan normal hızında kullanıyor sekmiyormuş öyle.
@Ahmet T, Grand Theft Auto tarzında bir oyun. Hani bizde de yakın zamanda oldu. ABD'de okulu basıp silahla katliam çıkartan psikopatlar gibi. Kuş bakışı arazide etrafına saldırıyorsun.
Play Station da kuzenimle futbol oyunu oynadık eskiden hep yenilirdim belki de o yüzden soğudum bu oyun işinden .
Play Station kuzenimindi zaten ben alışmışım mahalle arasında taştan kalede maç yapmaya iyide oynardım oyun sarmadı.
Süper Mario a vardı o da süperdi !Eskiden çok oynardım onu belki hala vardır .Futbolda genelde yenilirdim neden bilmiyorum. @Descartes, televizyonda da Hugo vardı hatırlar mısın ? Çocuğun biri elenince sunucuya küfürü bastı Hugo yayından kaldırıldı .
@Descartes, @Ahmet T, @anonymous,
Play Station da mı oyun oynamak daha zevkli bilgisayarda mı uzun yıllardır uzağım bu konulardan o yüzden soruyorum belki başlarım ?