Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreniyim ve paranoyak düşüncelerim geçmiyor

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Clonex 600mg alıyorum günde. Keza Abizol 30mg da. Lakin paranoyak düşüncelerim geçmiyor. Daha önce geçmişti, fakat abizol hariç olanlardan. Zira Abizol biliyorsunuz, dopamini dengeliyor. Bilen bilir. Yani yan etki yapmıyor, hareket bozukluğu (eps>distoni>okülojirik kriz). Bende bu yüzden bu yolu tercih ediyorum. Ve iki ucu kirli değnek, tutmam gerekiyor lakin tutamıyorum. Sizde durumlar ne? Bana yorumunuz nedir???

Hipotiroidizim tanımlanmamış,E14 diyabet mellitus tanımlanmamış,F29. Pusikoz organik olmayan,esansiyel Primer hipertansiyon, aterosklerotik kalp hastalığı,N18.8 kronik böbrek yetmezliği, uriner inkontinas tanıları mevcut bunlarla ilgili nasıl bir puan alırım bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi

Ben de Clonex 700 Mg kullanıyorum Paranoya ve hezeyanlar geçmiyor ama kısıtlamıyor. Tolore edebiliyorum

@StandartQ, Ben """ paranoya ve hezeyanlar tamamen geçer""" diye iddialı bir yorumda bulunmadım

Remisyona girip iyileşsem de hezeyanlar devam ediyor ama çok zorlamıyor demeye çalıştım

Son düzenleme:
Üst Alt